WONEN IN 'T GROEN

Zelfstandig wonen op een zorgboerderij in een buitengewoon groene omgeving met 24-uurs zorg. ‘t Boerenerf in Emmeloord biedt acht appartementen voor mensen met een zorgindicatie. Onze vestiging 't Paviljoen aan de Urkerweg 34 te Tollebeek telt tien appartementen.

Wij vinden het belangrijk dat mensen van een sociaal en gezellig leven kunnen genieten. Met maximale mogelijkheden, vrijheid en privacy. Het woonproject is een vernieuwende, eigentijdse invulling van de zorg.

Wij bieden:

> Drie verschillende groottes voor één tot twee bewoners;
> Zelfstandig wonen inclusief goede zorg op maat.

Wij geven je graag inzicht in wat de totale maandlasten in jouw situatie zou zijn. Bel ons gerust. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Volg ons ook op Facebook.
parallax background

WAAROM 'T BOERENERF

parallax background

SAMEN ZELFSTANDIG

Op 't Boerenerf woon je zelfstandig en heb je een sociaal leven altijd om de hoek.


Overdag, tussen ontbijt en avondeten heerst er een gemoedelijke sfeer. Ieder gaat zijn eigen gang: wandelen in de tuin, schilderen of sleutelen in de werkplaats, dieren kijken, eventueel een handje helpen met verzorgen of koken. Als je wilt, schuif je aan en eten we samen. Je ontmoet elkaar, maakt een praatje, speelt een spel, kijkt een tv-programma. In Emmeloord mixen de bewoners ook met de mensen van de dagbesteding. Iedereen doet dan net alsof ze thuis zijn.

Afspreken?

Bel gerust voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding: 0527 61 61 66.